Sikkerhed

Verden er fuld af dejlige oplevelser til berigelse af dit liv. Det drejer sig bare om, at se sig om der hvor du er. Tage de udfordringer til dig der altid ligger for din dør. Kast dig ud i det.

Et langt "eventyrlystent" liv, har givet mig mange gode oplevelser indenfor et bredt spektrum. Min erfaring vil jeg med tiden give fra mig på disse sider. Indenfor visse områder vil du nok få et andet syn, end hvad du normalt bliver præsenteret for.


Jeg har foretaget mange turer nord for polarcirklen med rygsæk, sovepose og proviant til 14 dage medens familien DK sad omkring julegåsen.

 

OBS.

Alle der tager på oplevelsesturer bør i egen interesse kunne og sikre sig, at meddeltagere kan yde korrekt 1. hjælp. Som Førstehjælpsinstruktør, har jeg lavet et diasshow i førstehjælp  (*.pps 20 MB). Minimumskravet må være, at lederen/den person der står for turen kan yde korrekt førstehjælp af hensyn til gruppens overlevelse.

Links der kan have din interesse:

 

Skal du være på eller i nærheden af vand, bør du yderligere kunne livredning - herunder være en god svømmer, med erfaring i at håndterer personer i og op af vand. Et absolut minimum bør være følgende kundskaber.

Nogle klatreture rundt omkring i Europa, er det også blevet til, herunder et forsøg på at bestige Mt. Blanc Nytårsaften. Grønland er et ikke ukendt område for mig. Friluftslivet er mit kerneområde.


 
  Sitemap!

Send mig gode råd eller kommentar til denne side.